Bonuspoeng

8 tips for å maksimere Eurobonuspoeng

Her kommer 8 effektive strategier for å maksimere Eurobonus-poengene dine

1. Velg riktig kredittkort

For å effektivt øke din Eurobonus-poengsaldo, start med å finne det beste kreditt- eller bankkortet som gir flypoeng. Vi anbefaler spesielt American Express som det mest verdifulle kortet i jakten på flybonuspoeng, alternativt SAS sitt eget Mastercard på en god annenplass. Vær imidlertid oppmerksom på potensielle fallgruver: Kredittkort kommer ofte med krav om minimumsforbruk, samt gebyrer og høye avgifter ved for sen betaling. Dessuten er det viktig å huske at ikke alle steder aksepterer alle typer kort.

2. Konsentrer dagligvarekjøpene hos Norgesgruppen

Når det gjelder dagligvarehandel, kan du strategisk øke poengopptjeningen ved å handle hos Norgesgruppen. Dette selskapet tilbyr Trumf-bonuspoeng som enkelt kan konverteres til Eurobonus-poeng, og gir deg en direkte måte å tjene på rutinemessige kjøp.

3. Bruk Viatrumf for generelle innkjøp

Viatrumf er en nettbasert kickback-tjeneste som tilbyr en prosentvis tilbakebetaling på kjøpene dine, basert på handelens størrelse. Denne tjenesten fungerer som en forlengelse av din Trumfkonto, og ved å handle gjennom Viatrumf, kan du samle opp poeng direkte fra dine nettkjøp. For eksempel, et kjøp på 1000 kroner kan resultere i opp til 1350 Eurobonus-poeng, avhengig av den prosentvise Trumf-bonusen.

4. Optimaliser poenginnsamling på leiebil og flyreiser

Tradisjonelt har flyreiser og leiebil vært populære metoder for å samle poeng. Selv om poengopptjeningen fra flyreiser har minket, er det fortsatt muligheter hvis du reiser ofte, spesielt med fleksible billetter. For leiebilsektoren anbefales det å holde øye med løpende kampanjer fra større utleiefirmaer som Avis og Hertz for å maksimere poengene.

5. Ta regningen når du er ute med venner

En enkel måte å øke omsetningen på ditt kredittkort, og dermed samle flere poeng, er å tilby seg å betale for hele gruppen ved sosiale anledninger. Deretter kan du be om tilbakebetaling fra vennene dine via Vipps eller lignende tjenester.

6. Hjelp familie eller venner med store kjøp

Hvis familiemedlemmer eller venner planlegger større utgifter som møbelkjøp eller oppussingsprosjekter, kan du tilby å betale for disse. På denne måten kan du øke kredittkortomsetningen og tjene poeng på transaksjoner som ellers ikke ville ha beriket poengbalansen din.

7. Gjør jobbutlegg

Når det gjelder jobbrelaterte utlegg, kan du tilby å legge ut for kollegaer, enten det gjelder innkjøp av utstyr eller jobbreiser. Så lenge disse utgiftene refunderes av arbeidsgiveren, kan du akkumulere poeng uten ekstra kostnad. Husk at du må følge interne regler og skatteregler for slike transaksjoner.

8. Registrer alle husholdningens kort med SAS

For å forenkle prosessen og ikke gå glipp av poeng, kan det lønne seg å registrere alle betalingskort i husholdningen til SAS’ poengsystem. SAS har partnerskap med en rekke selskaper, og ved å knytte kortene dine til denne tjenesten sikrer du at poeng automatisk tildeles din konto ved kjøp hos partnerne.

Disse strategiene vil hjelpe deg å maksimere Eurobonus-poengopptjeningen din!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *