Los AngelesUSA

En actionfylt dag i Universal Studios

Enkel reise med Subway

Eventyret vårt begynte med en praktisk tur med subwayen fra hjertet av Downtown Los Angeles til Universal Studios. En av de store fordelene med å velge subwayen er at du unngår trafikkork og parkeringsstress. Turen ga oss en sjanse til å planlegge dagen og forberede oss på de spennende opplevelsene som ventet.

De ti mest kjente attraksjonene på Universal Studios

  1. The Wizarding World of Harry Potter: Vi startet dagen med et magisk besøk til Hogsmeade, hvor vi utforsket butikker og prøvde oss på trollstaver. Høydepunktet var uten tvil en tur på «Harry Potter and the Forbidden Journey», en uforglemmelig opplevelse gjennom Hogwarts’ mange mysterier.
  2. Jurassic World – The Ride: Deretter tok vi en nervepirrende tur gjennom Jurassic World. Denne oppdaterte attraksjonen inkluderer realistiske dinosauranimatronikk og en halsbrekkende flukt fra en Indominus rex, avsluttet med et gigantisk plask.
  3. Despicable Me Minion Mayhem: Etter de intense opplevelsene, lo vi oss gjennom Minion Mayhem, en simulatortur som forvandler deg til en Minion og setter deg midt i en kaotisk plan av Gru.
  4. The Simpsons Ride: Vi fortsatte vår komiske ferd i Springfield på The Simpsons Ride, en virtuell berg-og-dal-bane gjennom Krustylands mange attraksjoner og farer.
  5. Transformers: The Ride-3D: Teknologien tok pusten fra oss på Transformers: The Ride-3D, en intens 3D-simulatortur som setter deg rett inn i slaget mellom Autobots og Decepticons.
  6. Studio Tour: Universal er kjent for sine bak kulissene-turer, og Studio Tour gir innsikt i hvordan noen av filmhistoriens største filmer ble laget. Turen inkluderer også spennende attraksjoner som Jaws og Fast & Furious – Supercharged.
  7. King Kong 360 3-D: På Studio Tour, ble vi også behandlet med King Kong 360 3-D, en episk kamp mellom gigantiske dyr i en digital jungel skapt av Peter Jackson.
  8. Revenge of the Mummy – The Ride: For en adrenalinpumpe, utfordret vi mumiens forbannelse på Revenge of the Mummy, en rask innendørs berg-og-dal-bane som byr på mange overraskelser.
  9. WaterWorld: Et stuntshow som ikke kan gås glipp av, WaterWorld viser fantastiske stunts og eksplosive effekter basert på filmen av samme navn.
  10. Universal’s Animal Actors: For å avslutte dagen med et smil, nøt vi et show med Universal’s Animal Actors, hvor talentfulle dyr fra ulike filmer viste frem sine ferdigheter.

Avslutning på en fantastisk dag

Vår dag på Universal Studios var fylt med eventyr, latter og magi. Reisen med subwayen fra Downtown LA var ikke bare praktisk, men også en perfekt start på en problemfri dag. Universal Studios tilbyr en verdensklasse blanding av simuleringer, live shows og en sjanse til å dykke dypere inn i filmens verden, noe som gjør det til et uunnværlig stopp for alle besøkende til Los Angeles.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *